Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
unisa results oct nov
#1

UNISA examenresultaten
Kreeg IK mijn UNISA examenresultaten, en ik niet mijn Spaanse examen-opnieuw!
Dit is zo frustrerend!
IK ging studeren Spaans jaar geleden verschillende redenen om, maar vooral om te helpen mijn droom vervullen van Latijns-Amerika rond een dag reizen. IK begon het nemen van Spaans privélessen, maar werd al snel gefrustreerd over het trage tempo. DUS heb ik besloten om te kijken naar de formele Spaanse programma aan de Universiteit van Zuid-Afrika. IK geloof UNISA is's werelds grootste correspondentie universiteit, met meer dan duizend 150 studenten, examen de hele wereld over centra, graden en internationaal erkend. Tijdens het surfen op de lijst van beschikbare cursussen, besloot ik, ach, waarom niet gewoon inschrijven voor een volledige omvang? Baan Dan ik voor een startup veranderd, die zo veel van mijn energie en tijd die ik net had niet de tijd voor in de avonduren en studeren in het weekend meer geconsumeerd. Bovendien had ik het mooie naar verhuisd dorpje Scarborough buiten Kaapstad, met een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan voor en achter bergwandelingen me, me. DUS voor een paar jaar heb ik niet zoals ik helemaal studeren geleerd om te bodyboarden en paddle ski.
4 jaar geleden zijn we verhuisd naar Ierland. Elizabeth had een BSc in Computer Science, en ik begonnen rekende het zou een goed moment om mijn onvoltooide mate herleven zijn. IK moest eindigen 3e jaar Spaans, bestaande uit 5 papers:
SPS301H voor Spaans vertaling
Spaans SPS302J voor mondelinge communicatie
SPS303K voor doeleinden professionele Spaans
SPS304L Ontmoetingen met de Spaans-Amerikaanse literatuur en cultuur
SPS305M Lezen en analyseren van literaire teksten in het Spaans
IK had ook een tweede grote plus 2 cursussen minimaal een. Psychologie en Filosofie gedaan hebben, ik kon gewoon op met een van hen verricht om mijn te voltooien diploma. In plaats daarvan, omdat ik geïnteresseerd in milieuvraagstukken zijn geweest, en zou graag met GIS bekend te year worden, ik heb om te doen Aardrijkskunde gekozen.
Nu, om de moeilijkheidsgraad te vergelijken tussen Spaanse en Ik heb: Aardrijkskunde al mijn 1e, 2e en 3e jaar Geografie papieren in minder tijd het me dat zal hebben genomen om slechts 3 jaar Spaans voltooien afgerond!
IK heb 4 van de afgelopen Spaanse kranten 5. Ironisch genoeg, het mij dat het meest papier interesseert, ontmoetingen met de Spaans-Amerikaanse literatuur en cultuur, is de enige die ik blijf niet. IK begon dit op basis van graad hele mijn verlangen om te reizen en te leren over Latijns-Amerika, maar toch kan ik niet eens dat voorbij examen. Enkele andere papieren waren veel moeilijker dan deze, vooral de vertaling en literaire analyse degenen.
Het is een zeer interessant document over de geschiedenis en cultuur van Latijns-Amerika van de oude Azteken, Maya's Inca beschavingen en de door de Spaanse verovering, slavernij, oorlogen onafhankelijkheid van aan de moderne politiek. De voorgeschreven literatuur bestaat uit de boeken "El coronel geen tiene quien le Escribe" van Gabriel Garcia Marquez, en "La muerte y la Doncella" Ariel Dorfman door. Alles bij elkaar een aanzienlijke buiters hoeveelheid werk die year worden onderzocht kunnen grondig.
Echter, de uiteindelijke papier bevat slechts 3 vragen, meestal houd van:
"Geweld en onderdrukking zijn centrale thema's in de roman van Marquez. Bespreken. "
Toch is dat korte vraag telt 40% van de punten!
Vergelijking met een wiskunde papier die goed is ontworpen om de breedte van uw kennis te beoordelen en testen van uw redenering mogelijkheden op een objectieve manier, dit is een complete grap.
Hoe dan ook, heb ik gevraagd om het papier opnieuw te year worden gemarkeerd. Hopelijk krijg ik de paar extra moet Ik dit procent examen ... and anders ik zal moeten blijven gewoon bestaan totdat ik uiteindelijk overgaan.
Reply

Important Note..!

If you are not satisfied with above reply ,..Please

ASK HERE

So that we will collect data for you and will made reply to the request....OR try below "QUICK REPLY" box to add a reply to this page
Popular Searches: van der waals interactions are, unisaresults2015 oct nov, www vnsgu surat oct nov 2015sem 3result com, when is the result date for oct nov 2016 unisa, tg ousbtet oct nov exam timetable, n i o s d el ed result oct nov 2015, printable examination timetable unisa oct 2015,

[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sarkari Results | Bangalore University UG Results Guest 0 67 02-08-2017, 03:41 PM
Last Post: Guest
  Sarkari Results | APSLPRB Constable PC Results Guest 0 51 02-07-2017, 03:49 PM
Last Post: Guest
  Sarkari Results | UPSC IFS Mains Results Guest 0 68 02-06-2017, 03:24 PM
Last Post: Guest
  Sarkari Results | IIS Jaipur UG Results Guest 0 75 02-04-2017, 04:36 PM
Last Post: Guest
  Sarkari Results | Bank of Baroda SO Results Guest 0 68 02-03-2017, 02:51 PM
Last Post: Guest
  Sarkari Results | WBCROS Results Guest 0 42 02-02-2017, 03:18 PM
Last Post: Guest
Big Grin Sarkari Results | ICAI CA IPCC Results Guest 0 43 02-01-2017, 03:03 PM
Last Post: Guest
  Sarkari Results | CWC Results Guest 0 33 01-30-2017, 03:12 PM
Last Post: Guest
  Sarkari Results | ICSI CS Foundation Results Guest 0 35 01-28-2017, 03:18 PM
Last Post: Guest
  Sarkari Results | Telangana D.Ed Results Guest 0 39 01-27-2017, 10:14 PM
Last Post: Guest

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)