Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
isro result 2016
#1

ISRO Resultaten online Scientist / Engineer 'SC' Berichten verklaard op isro.org
De Indian Space Research Organisation (ISRO) heeft de definitieve resultaten van de werving onderzoek uitgevoerd in de functie van Scientist / Engineer 'SC' online op de website bekend gemaakt. De kandidaten die hebben deelgenomen aan de betrokken examen gepland op vermeld moeten hun resultaten online in te checken op de wijze zoals hieronder aangegeven data zal worden gehouden. De aanvragers kunnen ook de links volgen zoals die aan het einde van de pagina voor toegang tot hun resultaten in een simpele klik.
Meer voor de laatste examenuitslag Details
De kandidaten die voorlopig zijn geselecteerd in het examen uitgevoerd zijn verplicht te verschijnen en in aanmerking komen interviews gehouden voor de definitieve selecties op de volgende data alleen: respectievelijk 13 november 2016 tot 5 december 2016. De locatie van het interview voor alle kandidaten - "ISRO Satellite Centre, Bangalore" voor Electronics Discipline en "DOS Personeel Volkshuisvesting, New Delhi" voor de Mechanische berichten resp. De kandidaten kunnen de volledige details van het interview met inbegrip van plaats, datum en tijdstip van de rapportage etc in de resultaten PDF online alleen uitgegeven voor de shortlist kandidaten te vinden.
Criteria voor het bekijken van online resultaten van ISRO Recruitment Onderzoek 2016-

1) Ga naar de officiële website van ISRO bij isro.org voor de toegang tot hun online resultaten van de betrokken wervingsexamen.

2) Open de Recruitment / Resultaat pagina van genoemde website voor toegang tot alle ISRO Recruitment Examen gerelateerde informatie.

3) Nu vinden de actieve online schakels van betrokken wervingsexamen -Scientist / Engineer 'SC' (Elektronica / Mechanisch).

4. Download de resultaten beschikbaar zijn meestal in PDF-formaten van de betrokken onderzoek.

5. Zoek uw namen en roll nummers in dezelfde te weten over uw status van de selecties.

6. afdrukken en het opslaan van de online van ISRO Recruitment Examens gedownload op de wijze zoals hierboven aangegeven resultaten.

Voor toegang tot uw ISRO Recruitment Examen 2016 Resultaten in één enkele klik, volg de links, zoals deze hieronder gegeven.
Download de ISRO Scientist / Engineer 'SC' (Electronics) 2016 Resultaten van hier.
Reply

Important Note..!

If you are not satisfied with above reply ,..Please

ASK HERE

So that we will collect data for you and will made reply to the request....OR try below "QUICK REPLY" box to add a reply to this page
Popular Searches: van der waals interactions weak, van der waals forces formula, van der waals interaction graphite, van der waals interactions occur between nonpolar molecules, www com vyamp worden, van der waals forces london, van der waals interactions biochemistry,

[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  isro result 2015 Dhanyavp 0 147 03-02-2015, 06:16 PM
Last Post: Dhanyavp
  isro assistant exam results 2016 Dhanyavp 0 231 02-23-2015, 08:51 PM
Last Post: Dhanyavp
  isro assistant exam results 2015 Dhanyavp 0 194 02-23-2015, 08:50 PM
Last Post: Dhanyavp
  isro assistant result 2016 Dhanyavp 0 175 02-16-2015, 02:29 PM
Last Post: Dhanyavp
  isro assistant result 2015 Dhanyavp 0 200 02-16-2015, 02:26 PM
Last Post: Dhanyavp

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)